gulistan22- Bel ağrılarım oluyor dedim doktorum bunu yazdı magnezyum kullanan varmı ne zaman içiyorsunuz
Ozgis1s gulistan22- merhaba bende bunu kullanıyorum. Uyku kalitesini de arttırdığı için ben gece yatmadan önce içiyorum. Çok ta memnunum 🥰
yeschef-13 gulistan22- merhabaaaa ben 7.Haftamdan beri kullanıyorum doğumdan sonrada devam edicem bir süre daha hem aktif spor yapıyorum doğal olarak kramplarım çekilmelerim oluyordu hem rahim ağrılarım oluyordu sabah akşam günde 2 kere alıyorum
Alyadefne gulistan22- ben çookkkk memnunum çook. Tek bir gece çok feci bir kramp girdi bacağıma doktorum hemen yazdı o gün bugündür 2 aydır hiç aralıksız kullanıyorum her akşam bir tane içmek yeterli miss gibi ne ağrı ne kramp çok güzel bir hap
Ozgis1s yeschef-13 sana da iyi geldi mi peki , ben başka vitamin de alıyorum da acaba hangisi iyi geliyo onu anlamaya çalışıyorum 😂
gulistan22- Ozgis1s ağrılarım sıklaştı zaman atarım diye düşünüyorum gece uyumadan gün içinde kendimi kontrol edecem etkisini görürsem kullanıcam bakalım attım yarın nasıl olucak 😀
yeschef-13 Ozgis1s bana iyi geldi cünkü benimde diğer kullandıgım omega nın ve multivitamin nin içinde var ama içeriğinde yeterli değil bu sadece magnezyum
rich_mom Magnimore sm kullanıyorum sabah aç karnına, ama unuttuğum zamanlar kahvaltıdan sonra alıyorum mutlaka.
Fatma-Zehra-gunes- gulistan22- magnimore marka olan mı sizinkide bu ara ağrılarım çok oturup kalkmada bile ağrı var
Fatma-Zehra-gunes- gulistan22- doktorum yazdı bana da aynısından sabahları aç karnına 2 tane dedi eczacı