Rumeysaakskin ben ilk kızımda da Adana şehir Hastanesi’ne gittim bundan 5 sene önceydi her defasında doktor değiştiriyordum ve hiçbir doktordan memnun kalmıyordum yani insan azarlar gibi azarlayıp gönderiyorlardı öyle pek bir bilgi vermeden orada normal doğum yaptım o zaman ebeler yaptırıyordu ama şu anda öyle değilmiş bir akrabamızın oğlu orada kadın doğum bölümünde doktorluk yapıyor 1,5 senede aklınız varsa burada doğum yapmayın diyor yeni gelen asistan Doktorlar yaptırıyormuş şu anda eskisi gibi değilmiş ben de birkaç kere şehir hastanesine gittim bu hamileliğimde ama genel olarak hep Yüreğir devlet Hastanesi’ne gittim Gülçin Yıldırım’a etrafımdaki herkese de tavsiye ettim çok da giden oldu herkes de memnun kaldı bu bebeğim de suyu üst sınırda olduğu için biraz sıkıntı yaşıyorum o yüzden devlet hastanesine de artık güvenemiyorum yani çok rahat hareket ediyor 34 haftalık kordonu boynuna dolanma riski var normal mi sezeryan mı kesin bir şey söylemiyorlar doğum pozisyonunu alır sonra bir gün içinde pozisyonda değiştirebilir diyorlar ama devlet hastaneleri işte sonuna kadar bekliyor normal için o yüzden özel algomed e gideceğim sezeryan için orada da çok duyduğum arkadaşlarımın da gidip doğum yaptığı Özgür bey var bir de Eda hanım