Gulaysrcn Kizlar yeni doğan bebekleri tuzlama hakkinda ne düşünüyorsunuz acaba ? Tuzlamazsak bebek kokarmis. Bana biraz tuhaf geliyor böyle şeyler tuzlama kirk çıkarma falan. Dinimizde de yokmuş tıbben faydasida
Tuba-M55 Gulaysrcn yaa eşimi tuzlamışlar ama öyle tuza yatırmamışlar banyo suyuna tuz atmışlar sonra durulamışlar, hiç kokmuyo😂
MadameNoire Gulaysrcn biz yegenimde tasına azıcık döktük sadece hani öyle bebegi balık tuzlar gibi tuzlamadik🤣🤣🤣
Merve95281 Hurafe. Üstelik tuz yanığına ve hiperozmoza sebep olup cocugu dehidratasyona sebep verebilirsiniz. He ama aile büyükleri susmayacak diyorsanız banyo suyuna adetten azicik karistirip üstünden akıtıp durulayın
Gulaysrcn Merve95281 ben de aynı şeyleri söylüyorum gecmiste bilinmeyen bebek ölümleri vs falan ama anlatmak zor. O kadar çok hurafe var ki bıktım artık en son biri saçını sakın kestirme çocuğun ömrü az olur dedi cildiriyorum😑
hatunatasli Biz banyo suyuna bir kaç kaşık karistrp yıkamış tık sonra duruladik yani annem öyle yapmıştı vücuda sürmek çok tehlikeli
Gulaysrcn Merve95281 yok yok asla yapmam aslında diğer arkadaşa yazmak istemiştim o yorumu espri amaciyla 🙂
Merve95281 Gulaysrcn ben ilk haftalardan alisverise başladım diye (malum enflasyon) okadar cok insandan dogmamis cocuga don biciyosun allahin gucune gider alır senden lafini duydum ki anlatamam. Bir gun arkabalarin bir arada oldugu anda bi patladım bi densize. Midaha herkes mum oldu. Hadsiz insan cok herkes vasat fikrinin önemli oldugunu sanıyor 😒
Gulaysrcn Merve95281 evet maalesef öyle laf anlatmakta cok zor. Ben biraz geç hamile kaldım uğraştık. Kimler kimler neler söyledi yok süte otur göbeğini çek kirkli anneni kirki geçmiştir onu çıkart. Ben de sizin gibi dayanamamistim artık.
Gulaysrcn Tuba-M55 o tuzun kalitesindendir yoksa yatirmalari gerekti 😀 Beni de annem öyle yıkamış kendimce kokmadigimi düsünüyorum😀
Gulaysrcn mavikalpvemavikalp ben kendi bebeğime yapmayacağım. Ama maalesef bugün genc bir anne kesinlikle bebeği tuzlamami önerdi bana.
mavikalpvemavikalp Gulaysrcn yazık o genç anneye keşke biraz bilgi sahibi olsa insanlar Önüne gelen çocuk yapıyor vallahi çok üzülüyorum
Mommmmy Gulaysrcn biz banyo suyuna birkaç kaşık tuz attık önce onunla ovaladık sonra mor al banyosunu yaptırdık. Açıkçası tuzlamamakta içime sinmezdi böyle güzel oldu hem risksiz hem geleneksel 😁