Mslali Merhaba 36+6 yım ve bir parmak açıklığım var artık yavaş yavaş doğuma gidiyoruz. Benim ufaklıkta pek durmuyor zaten geciktiriyorduk ama doktor artık gelsin dedi. Şimdi bu hurma hangi hurma? Ben meyvesini almışım ama bilemedim kuranda da hurma dalını uzatıyor diye geçiyor. Ama hangisinin? Yardımcı olabilir misiniz?
aysecakir Mslali canım Medine hurması, bana gebelik okulunda son haftalarda 4-5 tane yemem gerektiğini söylediler, rahimi yumuşatıyormuş. Ondan önceki haftalarda da 2-3 tane yemekte fayda varmış
Glitter Mslali canim bunlar batil inanc. Hamilelikte hic hurma yemedim ve normal dogum yaptim, acilmam da normal ilerledi. Yiyeceklerin direk bir alakasi yok acilmayla. Dusunsene oyle birsey olsa tum dunyada kimse sıkintiya girmez, kolayca dogururdu
aysecakir Mltmkc evet ben 7 tane falan duydum ama o da çok fazla olur okulda bana 4-5 tane yeterli olabilir dediler
Arife3507 Medine hurmasini dogum yaklasmadan yersek zarari olur mj peki. 18 hafta hamileyim ben gunde 2 tane yiyordum
Tontikinannesi SevgibiR Yaa beş tane nasıl yiyorsunuz 😂😂Ben bir tane yiyorum yetersiz olur diye düşünüyorum.3 tane fazla geliyor kesiyor 🤣Napcam ben ?Benim aldığım hurmalar bayağı etli bir hurma 😁
Mltmkc Valla beni bıraksan rahat 10tane yerim.. Çok etli değil benim hurmalarım, ama nolur nolmaz, herşeyin fazlası zarar diye 5civarı yiyorum..