eymenim_ Merhaba güzel anneler alisverisimizi tamamladık sayılır kremler kaldi 30 haftaligiz bu arada sizler hangi pişik kremini aldiniz göğüs kremi ne önerirsiniz onlarida trendyoldan alayım diyorum
3babynur eymenim_ Bepanthol pişik kremi kullanıyorum göğüs için de lanolin kullanmıştım lansinoh da alabilrsniz
3babynur eymenim_ evet her emzirme sonrası sürdüm bebek bir sonraki emmesine kadar kaldi göğsümde sonrasında bebek emse de sorun değil zararı yok
BabyAta   Size tavsiyem trendyoldan almayın çok fazla sahte ürün var. Eczane en güvenilir yer. Göğüs ucu kremini ben hamileliğin son bir ayinda sürmeye başlayacağım arkadaşım önerdi hiç yara sorunu yaşamadı.
eymenim_ BabyAta benim ilk cocukta 3 parça oldu göğsüm ayy ne çektim şimdi ödüm kopuyor olacak diye bende başlayacağım öneren sürmeye hemşire sürmeyin diyorda aman acısını yaşayan bilir ya çok zorrr 1 ayy oldum resmen
Yamantosunannesi İlk çocuğumda bepanthol kullandım en etkili oydu. Kendim için de lansinoh. Şimdi yine hamileyim aynılarını aldım