33caglaunlu Merhaba anneler bu gün 9+1 deyim ama bu gün haraketini his etdim çok garib şaşırdım çok hoş eden varmı bu haftalarda normalmi yani
Dadymom1 33caglaunlu Çok ihtimal değil o haftada hissetmeniz. Mide hareketi vs olabilir. 17-18.haftalarda hissetmiştim.
hepoyleolurzaten__ 33caglaunlu çok erken hissetmeniz imkansız ☺️ bende heycanla bekliyorum 12+5 olduk biran önce 17 haftalra gelmek istiyorum oynamalarını hissetmek için
ecmelmirzaogluu Ben 17de hissetmeye başladım şuan 21 deyim dışarıdan belli olmaya başladı, 11 biraz erken gibi canım ben de hissettiğimi zannediyordum 11. haftada ama gerçekten hareketleri belirginleşince fark anlaşılıyor
Sema_1nur ecmelmirzaogluu ben 11+4 günlük hamileyim dün gece uzanırken kasığımın sol tarafında sanki içerde birşeyler hareket ediyormuş dönüyormuş gibi hissettim sonra dedim bebek daha çok küçük hissediyor olamazsın dedim kendi kendime bu yazıyı görünce olabilir mi acaba dedim eğer öyleyse güzel bi hismiş😂
Evhamlikurabiyeanne Gazdır o ben 16 haftaligim daha gaz mi bebek mi anlayamadım hissetmiyorum siz 9.haftada hissedemezsiniz mümkün degil atar damariniz ya da gaz o
ecmelmirzaogluu Sema_1nur biraz erken canım o zamanlarda benim anladığım kadarıyla bağırsak hareketlini gazı vs hareket olarak algılıyoruz sanırım, birkaç haftaya göbişinde balık yüzüyomuş gibi bir hisle anlicaksın 😍
ecmelmirzaogluu Sema_1nur çok hızlı geçiyor aşkım doğurana kadar bize rahat yok vallahi meraktan hahahha
littlechick 33caglaunlu 15 haftalığız bende hissettiğimi sanıyordum ama doktorum hissetmen imkansız dedi bağırsak hareketini bebek hareketiyle karıştırıyorsun dedi. Yani sizinde 9. Haftada hissetmeniz imkansız gibi bişey
33caglaunlu Bilmiyorum bazen his ediyorum banada garib geldi zaten ilk kızımda yanılmıyorsam 16 ya da 18 ci haftasında his etmisdim
Ceviz6550 33caglaunlu 3. Hamileligimi yaşıyorum 17. Haftada hissettim bende ilk belki bağırsak hareketlerini hissetmissinizdir