ErvaDeniz Kızlar ACİL bir şey danışmak istiyorum sabaha kadar bacaklarım çok fazla ağrıdı kaslarım çok ağrıdı. ayakta durmakta zorlandım sonrasında. ayağa kalkınca başım dönüyor yarım saattir de karnım ağrıyor Sancım var tansiyona bakıyorum normal sayılır .normalde hipertansiyonum var ama 11’e 7yi geçmedi. belimden böbreklerimden sancı giriyor midem de bulanıyor biraz neden oluyor sizce? Gebelik zehirlenmesi diye bir şey varmış böyle bir şey değil değil mi? Eğer öyle olsaydı nasıl anlaşılırdı? Belirtileri neler başına gelen varsa ?
cihangirgozde şişlik, yüksek tansiyon ve idrarda protein kaçağıyla belli oluyor bir de sanırım sağ üst karında ağrı oluyomuş emin olmamakla beraber. yaşadığınız durumun zehirlenme olduğunu düşünmüyorum ama devam ederse bi doktora danışabilirsiniz
ErvaDeniz cihangirgozde tşk ederim. O zaman sakin olayım takip edeyim. Zehirlenme olsa bile hemen risk olmuyordur sanırım. 3 gün sonra kontrole gidecegim
cihangirgozde ErvaDeniz Tansiyon olmadığı sürece sorun yok zehirlenme konusunda doktorum öyle söyledi. Suyu biraz fazla içmeye çalışın bacaklarınızı ufak ufak esnetin bir de kontrolde idrar tahlili isteyin dediğim gibi enfeksiyona benziyor. Allah şifa versin
ErvaDeniz cihangirgozde aslında gecen hafta idrar bakıldı. Yine de söylerim dr.a. Sağolun dikkat edicem 💕