Egenin_annesi Deletedmom_99 su ne kadar sürede birikiyor ben 5 kere falan kullandım hiç su birikmedi içinde bilginiz varmı nedendir
Deletedmom_99 Egenin_annesi havlu çıkarsam çok birikiyor. Normal iç çamasırfa 4. De birikiyor. Diğer çamasırlar da 2-3 defa kurutunca
Tuba-M55 Havvabaht hoower markasına bir göz atın derim etrafımda kullanan çok, ve memnunlar, Ben bjkaşık mak. kullanıyorum ondan memnunum
Hulo2105 Havvabaht altus aldım memnunum ucuzdu. Bazı şeyler çekiyor ama artık ne çeker ne çekmez anlıyorum😂
Merve95281 Hower 500 kullanıyorum. Standart makinalar gibi su tankı deterjan gozu gibi değil. Kapakta çanta gibi asılı boşaltması daha kolay.
RyEsa Havvabaht beko kullanıyorum çok memnunum çekme veya yıpratma yaşamadım Karadeniz bölgesinde kışın hele çamaşırlarım 3 5 gün kurumasını bekliyorum dışarı tozdan basamıyorum evin üst katını kışın çamaşır odası olarak kullanıyordum hem aşırı dağınık görüntüden kurtuldum hem yıkadığım anda kurutup dürüp yerine koyuyorum çamaşırlarım da sepette birikip koku yapmamış oluyorlar çok rahat gerçekten ve en önemlisi kıyafetlerin üstündeki tozdan kurtuluyorsunuz çok şükür
Cesurx Grundig GDH 82 model A+++ 8 kg memnunum gider bağlantısına gerek yok.Sol üstte kutusu var çıkan suyu orada topluyor.Alt kısımda da çıkan havlari toplayan filtresi var her seferinde temizliyorum.Bebegin kıyafetlerini kuruttum cekme yapmadı.