Done33 Mervee__ kalp atışını duydun mu peki cnm ben 5 haftalıkken gittik keseyim gördük fakat kalp atışını duyamadık yarın gıdecem randevum var yarın inşallah duyabiliriz yarın
Mervee__ Done33 dün giitim bebek var kesede ama kalp atışını duymadım oluşmuş ama duyamazmışım inş duyarsın cnm
perihankrkya semrabgt ultrasona gore 6+2 adete gore 7+4um kizceler gec dollenmeden dolayi mi böyle anlam veremedim doktora sormayi da unutmusum adet tarihime gore niye degil acaba
0668 perihankrkya canim ultrasyona gore al sen adet tutmuyor erken dollenme oluyo geç oluyor degisiyor
Aybukedemirkale perihankrkya 8+3 ultrasona göre adetime göre 11 haftalık fln geç döllenmeden kaynaklı
BusraaZeynep perihankrkya doktor bana öyle değil ultrason ölçümünden kaynaklı dedi benimde birkaç gün oynuyordu. Geç döllenmeden değil dedi ileride de nasip olursa mesela birkaç gün öne geçebiliyor gelişimi bunlar normalmiş 🌸
0668 hepoyleolurzaten__ ikili tarama yaptirdinmi cnm ben cok kararsizim ya haftaya çağırdı doktor ama kararsızım
hepoyleolurzaten__ 0668 doktor sordu yaptırmak istiyor musun diye istemedim gereksiz kendimi korkutamam
semrabgt zehrayarencandemir yaaa siz de daha çok küçüksünüz :) bende bu zamanda öğrenmiştim hamile olduğumu 🥰 hayırlı olsun
zehrayarencandemir Hayallerdualaraemanet1 bugün test yaparak öğrendim yarın hastaneye gideceğim inşallah🌷 hayırlı olsun sizin de ☺️
gokcegn21 Arasmerve yaa hayırlısı ile doğsun bebişler . Gerçekten her gebelik ayrı bir heyecan ya. Siz kaç haftalıksınız
Nbnbn Lavin___ aynıyız sizin durumunuz nasıl acaba benim mide bulantılarım beni çok zorluyor kokuya karşı özelikle