Lykiav Kızlar ayın 19unda kadın doğuma randevum var. Aile hekimi folik asit yazmadı. O zamana kadar oruç olacağım yani bu bizi etkiler mi? Ne yapmalıyım. 4 haftalık şu anda
MadameNoire Lykiav doktora sormadan oruç tutma lütfen Allah korusun bisey olur falan .. ben 7 nci haftada folik asite başlamıştım
Ebru3457 Lykiav yazmasına gerek yok kendin alıp içebilirsin bana da vermişti doktor ama doktor sadece kağıda yazıp vermişti reçete felan vermemişti
Civciv53 Lykiav günde bir tane içiliyor zaten ben özele gidiyorum devletin karşıladığı biraz yüksek doz olduğu için doktorum başka vermişti isterseniz eczaneden alıpda içebilirsiniz sizde sonuçta folik asit vitamin oda
metemom_ Lykiav folik asiti ben akşam yemeklerinden sonra kullandım hep ama canım oruç tutmayı düşünmeden doktoruna sor ani tansiyon düşüşüyle bayılmıştım hamile olduğumu bilmeden tutmuştum bende
Serife3304 Lykiav folik asiti gebelikten 3 ay önce kullanmaya başlamanız öneriliyor bence doktora gitmeyi beklemeyin eczaneden alıp kullanmaya başlayın
metemom_ Lykiav kullanma diyenleri lütfen görmezden gel folbiotic alabilirsin zaten doktor yazmıyor direkt eczaneden alıyorsun canım lütfen vitaminlerinizi iki internet maymunu olan doktor yüzünden ihmal etmeyin 🙂