2024annesi Drygrrs benim de aynı sorunum var hatta post açtım günler önce kimse cevap vermeyince en iyisi muayeneyi bekleyeyim dedim. afedersiniz ama sanki dudakları morarmış yürüdükçe hissettiğim sızı sizin nasıl? Dün vardı bugün yok mesela . Sizin sıklığınız nasıl? Bende serklaj durumu da yok. 17 haftalığım…
Gunes009 Drygrrs tahriş olmuş olabilir, bende de vardı çözememiştim nedenini, sonra kızardığını ve tahriş olduğunu fark ettim, Protestan fitil kullanıp sürekli yattığımız için sanırım. Şimdi bacaklarımı biraz daha aralayıp yatıyorum
aysah1525 Drygrrs Bazen bebeğin tekmeleri denk geliyor ben de öyle hissediyorum Öyle bir durum mı acaba kaç haftalıktın
Drygrrs aysah1525 evet bebegin tekmeleri denk geliyor bazen ama bu o değil böyle iltihabı bi durum olabilir mi diye düşündüm ben açıkçası .s 25. Haftama gircem
Pemre6634 Ay bende aynı durumdan yeni post açtım aynı şekilde çok sizlanma oluyor Serkan olalı 3 hafta olacak
aysah1525 Kontrolnüz ne zaman acaba Ben de 24+3 üm 18+4 de serklaj olmuştum Kanlı akıntı ile hastaneye geldim 10 gündür kontrol altındayım serklajım açılmış rahim ağzı 2.5 cm açık şuan Sizi korkutmak istemem ama imkansız değilmiş Lütfen doktorunuza danışın
aysah1525 Drygrrs Yook hiç zorlanmadan sadece tuvalete kalkıyordum aslında. Çok ciddi rahim ağzı yetmezliği olunca dikişlerde yeterli gelmedi galiba
Drygrrs 2024annesi ben bakmadım morarma falan varmi diye ama benim yatarken var yan yatarken değil de sırt üstü yatınca sızlıyor
2024annesi Drygrrs yok morarma görüntüde değil, bir yerin morarır ya onun gibi bir sızı, yürüdükçe fark ediyorum, az önce yine oldu.
Drygrrs aysah1525 bilmem sanmıyorum belki de enfeksiyon oldu . Benim de 22.haftamda 15 ölçüldü 2 cmde açıklık vardı acil oldum . O gün bisey hissetmismiydiniz ağrı acı falan
Drygrrs Gunes009 olabilir , çamaşırımda ıslaklık da oluyo benim progestani koymaya başladığımdan beri . Sizde de oluyor mu