Tueaky Kızlar adetolmam gereken tarihin üstünden15 gün geçti hala olmadım 5 tane test aldım yaptım hepsinde 2. Çizgi silik çıktı kan testi verdim. 0.100 çıktı doktor olabilirde olmayabilir de dedi sizde nedir durum
tugcesakzci Tueaky geç döllenme falandır belki kan testini ne zaman verdiniz? Bir de 10 günden fazla olan gecikmeler normal değildir kadın doğum uzmanı ile görüşmediniz mi?
rumeysa_mom Tueaky benimde öyle oldu kuzum ama benim 20 gün geçti adet olmadım test yaptım silik çizgi çıktı yarın kan vericem bakalım sonuç ne olucak :)
Burcu-2634 Tueaky üzmek istemem ama benimde bir keresinde 15 gün gecikmem oldu defalarca test yaptım hep negatifti sonra doktora gittiğimde tüp bebek önerdi yumurta rezervi düşüklüğü vardı doğal gebelik olmaz dedi çok şükür ki 2 gebeliğim de doğal oldu bence erkenken bi doktora gitmeniz
Tueaky rumeysa_mom benimde sürekli testte silik çıkıyor kan verdim kanda 0.100 çıktı doktor olabilirde olmayabilir de dedi
rumeysa_mom Tueaky benim olmadığı zaman testlerde hiçbir şey çıkmıyordu ama bugün silik çizgi gördüm erken gebelik testinde yarın kan vericem ama bilmiyorum bakalım nasip yarın herşey çıkar ortaya