Pemre6634 Kızlar bir ay oldu serklaj olalı dikişim çok sızlıyor normal mi ? hissediyorum acıyor dikkatli davranmaya çalışıyorum ama memurum çalışmaya da başladım dün itibariyle sizde de böyle olmuş muydu 17 haftaligim bu arada Zeynep Kamil de atıldı dikiş
Civciv53 Pemre6634 çok geçmiş olsun benimde 15 gün oluyor dikiş olalı ama ben daha 14+4 üm . Ama benim ilk gün sızlıyordu birde çok ayakta kalınca ağrıyor gibi oluyor o yüzden ayakta kalmamaya dikkat ediyorum. Bu arada bende zeynep kamile gidiyorum arada kontrole siz hangi hocaya gidiyorsunuz acaba ? Ben prof. Dr oya demirciye gidiyorum. Bana serklaj atılması gerektiğiini de o söylemişti
elif_turker Pemre6634 merhaba dikiş ağrınız geçti mi acaba bende bir ay önce Serklaj oldum ve dikişlerim acıyor
Civciv53 Pemre6634 ben koşuyolu medipolde oldum doç.dr evrim bostancı ergen e aslında oya hocayı düşünüyordum ama zeynep kmilde iyi anılarım yok eylül ayında kızımı kaybettim rahim ağzı yetmezliğinden 5 gün orda kaldım. Tek kalmak istemediğimden özelde oldum ben.
Civciv53 Pemre6634 birde ben özellikle sormuştum oya hocaya kendisi atmadığını ekibinin attığını söylemişti birazda o yüzden orda attırmadım. Birde orda tek kalmak psikolojimi bozdu o zaman yani Allah yokluğumu tabi göstermesin ama geceleri çok kötü oluyordum orda
Civciv53 Pemre6634 çalışmanıza izin verdi mi ? Birde ameliyattan sonra rahim ağzı uzunluğunuz neydi acaba ?
Civciv53 Pemre6634 benimde 32 ama doktorum 1 saat bile ayakta kalmayacaksın dedi. Genellikle yatıyorum. Hatta evim bağcılarda oraya bile yollamadı annemde kalıyorum üsküdarda