Lavinya21 2bebelianneee Çamlıca görüntüleme merkezinde en son 1.100 dediler bir akrabam söyledi benimde bu hafta içinde gitmem lazımdı ama haftam doluyor daha hiç arayıp fiyat bilgisi almadim
Busra_27_34_ 2bebelianneee avicenna Gültepe Hastanesin de 2 bin TL dediler 🥰ne kadar uygun sizin için bilemem tabi ki
1kb1ra 2bebelianneee İstanbul Bakırköy de Mahmut Güngör var ben 2200 e gitmiştim bir arayıp sorabilirsin çok da memnun kaldım açıkçası
2bebelianneee Lavinya21 çok iyimiş fiyatı benim daha var detaylıya ama fiyatlara bakınıyorum şimdiden 🥹
Lavinya21 2bebelianneee bende Avrupa tarafında avcılar Anadolu hastanesi takipliym 2.500 demişlerdi biraz fazla geldi sonradan öğrendim bende Çamlıca görüntüleme merkezini yoksa giderdim siz en doğrusunu yapıyorsunuz şimdiden aramakla
Minigiim-vebenn52 1kb1ra güneşli erdem de de bu doktor yapıyor hastanenin doktoru değil belli günler geliyormuş
Nilayusluakhan Herhangi bir şehir hastanesinde ücretsiz yaptirabilirsiniz bendebozel takipliydim ama o zman fiyatlar bu kadar uçuk degildi simdi olsa devlette yaptiririm detaylimi :)((
2bebelianneee Nilayusluakhan Her devlet hastanesi yapmıyor maalesef Yapanlardada boşluk bulamıyosun mecbur yaptıracağız artık 🥹