Umran_r1103 1- takı makyaj vs. Yasak mı ? 2- yanımızda biri ameliyata girebiliyor mu ? 3-üzerimizde önlük mü oluyor yoksa tamamen açık şekilde mi ameliyat ediyorlar? 4- bebek odaya bizden önce mi gidiyor ? 5- sezeryan sonrası önemli olanlar neler ?
Adensmom8 Umran_r1103 takı kesinlikle yasak makyaj abartılı olmadıkça sıkıntı yok Yanında birinin girebilmesi hastane kuralıyla alakalı her hastaneye göre değişebiliyor üzerimizde önlük oluyor Bebek odaya herhangi bir sıkıntı olmadıkça allah korusun bizden önce gidiyor Sezaryen sonrası kesinlikle sade nescafe ve kayısı hoşafı al yanına aşırı lazım depend çok kurtarıcı bir ürün ve bol bol yürü en önemlileri bence bunlar sağlıkla kucağına al inşallah 🥰
Deletedmom_72 Umran_r1103 takı yasak makyaj da bebek ilk önce kontrol ediliyor sağlık sorunu var mı diye ben odaya geldikten sonra gelmişti bebeğim üzerimize örtü örtüyorlar uyuşturduktan sonra ameliyata biri girebilir mi bilmiyorum doktorunla görüşmen lazım
mervemurat16 Umran_r1103 şimdiden sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🫶🏻 takı vb ürünleri çıkarmanız gerekiyor almıyorlar. Özel veya devlet hastanesinden hastanesine göre değişebilir benim eşimi almadılar ameliyata(özel hast.) Ameliyata giderken önlük giyiyorsunuz o şekilde ameliyata giriyorsunuz ama orda ben spinal oldum sırt kısmını açmışlardı ve sonra komple çıkardılar diye hatırlıyorum ama yanlış olmasın sıyırmılta olabilirler bebek sizden önce çıkıyor aile görüyor sonra gerekli işlemleri yapılıyor bebeğin yine ben odaya gelince aonra onu odaya getirmişlerdi Sezeryan sonrası gaz çıkarma ve yürüyüş önemli ağrı kesici va veriyorlar çok ağrı olması bende emzirme önemli süt gelmiyor hemen sıcak kompleks yapmanız lazım göğüse onun için göğüs masajı videosu veya anlatımına bakın.Komposto götürmüştüm ben tuvalete çıkmak için oda işinize yarayabilir ayrıca 1 fincan sadece türk kahvesi içmiştim baş ağrısı olmasın diye
Baby07 Umran_r1103 taki yasak makyaj serbest yanında birinin girmesi doktoruna bağlı genelde izin vermiyorlar üzerinde önlük oluyor ama göğsüne kadar açıyorlar uyusunca yani ameliyat esnasında çıplak oluyorsun bebek odaya genelde anneden önce gidiyo ilk çocuğum benden önce ikinci benimle geldi odaya sezeryan sonrası acısa da bol bol yürümek bol bol su içmek hareket etmek çok önemli. Ben iki çocuğumu da özelde doğum yaptım makyaj serbestti. Arkadaşım devlette yaptı doktor kızmış enfeksiyon riski olan bir yer ameliyathane sen kendinde misin demiş. Bunu doktoruna da sor istersen
Lebis35 Gece 12 den sonra yeme içme yasakmış su dahil içilmeyecekmiş bende perşembe olcam spinal bende şeyi merak ettim doğumdan kaç saat sonra yemek yeniyor ? 😂 ay yemeksiz dururumda su çok içen biriyim kaç saat sonra yiyip içebiliyoruz?