Deletedmom004 Ssraa Mustafa dediğiniz zaman direk akla iki kişi değil tek kişi gelse daha iyi olur diye dedim canım. Amcanın da adı Mustafa’ymış. Çok Mustafa oluyor ailede ☺️
Ssraa Deletedmom004 mustafayı zaten ben kullanmam canım benim için önemli olan ikinci isim ben çekinirim mustafa derken ☺️
Deletedmom004 Ssraa Benim eşim de annesinin adını koymak isteyecek sanırım kız olursa ben de iki isim hiç sevmiyorum 😑😑
Birhanim Ssraa farsça kökenli olup Emiroğlu beyi, hükümdar soyundan gelen.Doğu Türk devletlerinde asalet unvanı Anlamlarına gelir ☺️
Nurdilek Deletedmom004 Allah yardımcın olsun kardeş ben bu çocuğa kizarken annenin babanın adıyla mi kızıyım duyarlar yanlış anlarlar diyerek iki isim mantığıyla gidiyorum 😂😂
Kosem983 Ssraa Bence hangi ismi koyarsan mustafayi basa al ben ogretmenim ikinci ismi kullaniyoruz genelde okulda cunki ornegin. Mustafa mert koydun M.mert yazip mert diyoruz bilgine bizde kayinpern ismini dusunuyiruz erkek olursa yanina Zeyd düşünüyorum 😊
Dmlaysun Ssraa 1. Büyük, yüce, ulu. (Arapça) 2. Azmeden, azimli, kararlı. (Arapça) 3. Lazım, ait. (Türkçe) 4. Kuran’da Bakara 227. ve Muhammed 21. ayetlerde geçer.
Dmlaysun Benım oglum olsaydı kayınbabamın adını koycaklardı Mehmet azem koyardım ama kızım olcak defne erva olcak ınsalah
Zeynepali Ssraa Evet bnde oyle biliyorum baska anlami varmi bilemiyorum bnde cok sordum burda olsun istngramda olsun ama esim Tugra ismi ni begendi sadece ona karar verdik