Deletedmom_88 Emzik kullanmayı düşünmüyorum. Aynı şekilde kullanmayanlar ya da kullanmayı düşünmeyenler var mı?
Ebru3457 Deletedmom_88 bende düşünmüyorum canım ama mecbur kalırsam veririm asla vermem demiyorum ama başta vermemeyi düşünüyorum
2bebelianneee Deletedmom_88 benim bebeğim kolikti biberon hiç kullanmadık. Ama emzik kullandık 5 ay kadar 5 aydan sonra bıraktırdım
Churcill Deletedmom_88 ayy canım emzik 💕💕😂 ben de kullanmayı düşünmüyodum ama benim için kurtarıcı oldu. Çok hareketli ve nazlı bi bebeğim var çok işimi görüyor
Deletedmom_88 Ebru3457 ben de öyle düşündüm, eğer çooook ihtiyaç olursa baktım emziksiz olmayacak gibi alırım diye. Ne ben ne kardeşim emzik kullanmamışız oradan da biraz gaz alarak, bakalım
Deletedmom_88 Semsvs zor olmuştur sizin için 🥺 ben de merak ediyorum nasıl olacak huyu suyu… bekliyoruz bakalım
Deletedmom_88 Churcill kuzenim de yeni doğum yaptı “neeee emzik almayacak mısın?” diyor hep ama bakalım 😄 başarabilirsem..
Churcill Deletedmom_88 yani kullanmayanlar da var sonuçta herkes alacak diye bişey yok. Ben de almam asla lastik mi emecek bebeğim diyodum ama şimdi yanımdan ayırmıyorum 😂
Sumeyye_g Deletedmom_88 oğlumda kullanmak istemiştim ama asla oğllum hangi emziği aldıysam istemedi sonrası için güzel oldu bıraktırma vs diğer yönlenrden bakalım kızımada denemek istiyorum ama bakalım inşallah alır