Ask1907FB beybim0 benimde ilk gebelikte sürekli bulantı vardı kusma yoktu erkek doğdu ikinci gebeliğimde de kusmam var bunada erkeğe benziyor dedi
Hilal2901 beybim0 alakası yok be ilk gebeliğimde 5 aynkustum erkek 😂 şimdi bulantım var ama kusturöuyor kız dediler yine de bulanıyor ahshhssh
BADE38 beybim0 benim ilk gebeliğim ve ne mide bulantısı ne başka birşey yaşamadım pazartesi cinsiyet öğreneceğim yazarım 😌
Teacherblue Ask1907FB benim de aynı önceki gebelik erkek idi. 4 aya yakın kusma oldu 3 kilo verdim su içerken bile kusuyordum. Şimdiki gebelikte kusma yok dedim herhalde bu kız. Fetal Dna yaptırdım 10. Hafta da bu da erkek 😅
Use12345 beybim0 benim ilk 3 ay çok iyiydi hiç bilmedim hamile oldugumu 😂 3. Aydan sonra sabah bulantilari basladi 1 2 ay devam etti ve geçti şuan 8. Aydayim rahatim
132025 beybim0 2 gebeliğimde de 4 ay bulantı kusma yaşadım biri erkek biri kız üçüncüyü gebeyim yine aynıyım biraz bünyeyle alakalı sanırım arkadaşım ilk gebeliğinde bulantı kusma yoktu ikincide vardı ikiside kız mesela
Elif522834 beybim0 37. Haftaya gidiyorum ne bulantı ne kusma hiç olmadı çok şükür kız bebişimize günler kaldı kavuşmaya 😊😊
Emlly beybim0 iki kizlarımda da hiç bulantım yoktu ve kusmadım sadece mide ekşimesi oluyordu şimdikinde sürekli midem bulanıyor daha kusmadım ama bazı şeylerin kokusundan bile tiksiniyorum daha cinsiyeti bilmiyorum ☺️
Ask1907FB Teacherblue aynen bende 3 kilo alıp vermiştim sonraa yine aldm yine vermiştim en son yine aldım bu defa vermedim 6 kilo ile doğuma girdim bunda ise 18 haftalık olmasına rağmen 6 7 kilo almşm bünye ve bebekten bebeğe degişiyor kesinlikle cinsiyetle alakası yok
imbrosmerve beybim0 herkesin bünyesi farklı. o kusuyo kesin erkek şu kusmuyo kız diye bi şey yok😂 benim kızım olucak Allah nasip ederse, bir gün bile bulantı kusmam olmadı mesela. ama bu benim bünyemle alakalı mesela, bebişin cinsiyetiyle değil👼🏻🌸