Safra5645 Perşembe günü inşallah spinal sezeryan olacam çok kötü bir gribal enfeksiyon geçiriyorum ilaçta kullanamıyorum önerisi olan varmı şunu iç iyi gelir dediğiniz
Busralemr Safra5645 bence doktorunuzla görüşün acil, bende geçer dedim sezeryandan sonra öksürük oldu çok canım yanıyor önceden hallederseniz çok iyi olur
Sadeceanne2 Safra5645 bol c vitamini ıhlamur. Dinlenme ile uyurken baş ucuna da yarım soğana Karanfil tanelerini. 10-15 tane sapla. Yastığına yakın bir yere koy iyi gelecektir
Twochildren Safra5645 iyileşmeden olma bence, normal doğumda bile öksürünce ağrı oluyor sezeryanları düşünemiyorum Allah yardımcın olsun 🙏
Eymenmomm Ballı ihlamur,bol c vitamini,sarımsaklı tavuk suyu çorba icebilirsiniz bol bol şifa olur inşallah 🙏🌸
Safra5645 Twochildren olmama gibi şansım yok 39 haftadayım bebeğim ters ve normal doğum riskli çatım dar o yüzden mecbur
Minnakmini Safra5645 Benimde hafif grip gibi olmuştum sezaryen oldum ama ameliyat sırasında soğukta yedim daha kötü oldum öksürük beni bitirdi nefes bile alamıyorumdum her öksürdüğüm de canımdan can gitti resmen iyileşmeden olmayın derim
eylemm09 Safra5645 aklına gelebilecek her türlü faydalı c vitamini olan herşeyi ye sıcak limonlu suyu öneririm enfeksiyonu o şekilde temizledim birde kuru dut suyu ıhlamur ne bol meyve ye bol bol terle sonra birde duş al inşallah toparlarsın
Melike_4949 Safra5645 sezeryandan 1 gün önce üst solunum yolu enfeksiyonu kaptım çok kötü geçti doğumdan sonra göğüs hastalıklarıns gittim ilaç verdi ventolin verdi öyle geçti biraz ilk iki gün çok öksürük oldu nefes alamıyordum geçmiş olsun
Sosisligunlerr Safra5645 bende çok fena grip oldum doktorum bebeğe geçmesin die sef die bir antibiyotik verdi onu kullanıyorum 2 gündür reçetesindede ilacın doktor kontrolü ile gebelikte kullanır yazıyor