femaraprensesi Kerematlas bana 31 haftalıkken 1820 gram dediler 38 haftalıkken doğum öncesi kontrol de 3500 dediler ertesi gün doğum yaptım 2795 gram doğdu ultrason yanıltıyor
nurhuma17 tatlibebegim_ benimde 1700 dedi ama ileride dedi pek hoşuna gitmedi doktorun . Size birsey dedi mi
tatlibebegim_ nurhuma17 bana normal dedi ama 2 haftaya yakın önde şekerimde var ondan sanırım biraz iri
femaraprensesi nurhuma17 benim 31 haftalık 1820 dedi 38 doğum yaptım 3500 dediler 2795 gram doğdu ultrason a guvenme
Kerematlas nurhuma17 normal dedi ama acaba kendime sorun sıkıntı etmeyeyim diye mi öyle dedi bilmiyorum çünkü bana da haftasına göre az geldi kilosu
Ebru3457 femaraprensesi evet canım ben de şuan 39+4 üm 3760 dedi doktor normal doğum istiyorum biraz daha geçerse sonra sezeryan derlerse çok üzülürüm birde bende duydum ultroson kilosuyla doğum kilosu bir olmuyor diye ama sizinkinde de baya farklı normalde 200 gram felan fark duydum
nurhuma17 femaraprensesi Çok sagolsun yorumunuz icin dr strese soktu beni sevinemedim inan kontrol sonrasi
Ebru3457 femaraprensesi evet canım senin baya oynamış bakalım bizim ne kadar doğacak gelmeye niyeti yok gibi daha ama
Aytenella Ben 32 haftalıktım geçen hafta 1865 diye az dedi doktor. Okuduğum kitaplarda nette normal yazıyor. Anlamadım gitti gerçekten.
Haticebubekir0 Aytenella 35+4 bugun gıttım 2.100 45 cm kucuk dedi doplere gönderdı beslenemıyor 37 de alalım dedı cok uzgunum
Srnbnymn Kerematlas benim de aynı haftada aynı kilodaydı. Doktorum normal dedi. Bana da nedense hep az gibi geliyor
Aytenella Haticebubekir0 bende bugün gittim 2.065 dedi 37-38 ı görürse iyi dedi. Sezeryan dan çok korkuyorum.. Normal istiyordum canım çok sıkıldı benimde.