biranne__ Bunu yaptıktan sonra hemen sonuç söyleniyor mu? İkili test gibi bekleme süresimi var yoksa? Ona göre randevu almak istiyorum doktor ondan sonra görüşelim dedide aradaki gün farkedermi bilemedim…
Deletedmom_88 biranne__ normal ultrason gibi zaten yapılınca doktor söylüyor böyle böyle diye, bakarken de anlatıyorlar bir yandan . Beklemenizi gerektirecek bir durum yok 😊
Nuraslanklc biranne__ detaylı ultrason da herşey o an kaydedilir raporlanır hemen dr a gösterebilirsiniz beklemeyi gerektirecek birşey değil 🫠
Rabiul biranne__ benim doktorum da yaptırınca sonuçları atarsın bana 4 hafta sonrada gelirsin dedi cumartesi günü detaylım var bildiğim kadarıyla gün içinde çıkıyor veriyor direk raporu
seymanuryldrm Detaylı ultrason tüm organlara tek tek bakıyorlar o an doktor bakarken gösterip anlatıyor zaten ☺️
aslanbeyy detaylı ultrason normal ultrason gibi daha detaylı her organa bakılıyor ve uzun sürüyor . Bana da doktorum detaylı ultrasona gir sonra asistanımı ara randevu al dedi . Bir hafta sonrası da kendi doktoruma gideceğim 🌸
Pcoslugebe MMilamom evet tok olursanız daha iyi olur bebek hareketli olduğu için uzuvları görmesi daha kolay oluyormuş
HMBD Rabiul Kendi doktorumuz bakmıyor mu banada randevu verdi ama suraya git demedi kafam karıştı🤷🏻♀️
biranne__ Rabiul sonuçları atma gibi bi şansım yok en iyisi arkadaşın dediği gibi yapıcam bi hafta sonrasına feln ayarlarım ya