ikiprensannesi53 07Tugce iki gebeligimde de hiç çatı muayenesi olmadim her doktor çatı yapmıyor nst ise 36 hafta ve sonrası
Gamze_yildirim 07Tugce 32 haftadan itibaren yapılıyor bizim burda gittiğim hastanede ilkinde 37. Haftamda çatı muaynesi oldum şuan 2. De 38 e girmek uzereyim henüz olmadı çatı muaynem ama yarın gidicem büyük ihtimal yarın olur
mombarbie_ 07Tugce nst 32.haftada çatı erken doğum riskinden dolayı 33den doğuma kadar birkaç kez yapılmisti
Elifff23- 07Tugce ben de bunu merak ediyorum açıkçası cuma günü randevumuz var 38 oluyorum ve tedirginim yapılır mı yapılırsa nasıl bir şey diye 🥴😊
Busramom07 Elifff23- eşle ilişki kadar hissetmiyorsun bile maksimum 15 20 saniye sürüyor hemen olup bitiyor sadece bakıyor iki parmağıyla okadar
Elifff23- Busramom07 ayyy hadi İnşallah ya aşırı tedirgindim çünkü bazen okuyorum da çok kötü diyen var o yüzden açıkçası bakalım cuma günü randevumuz var 38 oluyoruz yaparlar mı acaba bir de doğumu tetikliyor mu sizce
nailelif Elifff23- bende bu gün baktı 39+3,kendini sıkma çok az sürüyor zaten Ben biraz sıkıldığım için biraz ağrı oldu,belkide doğuma giderim belli olmaz 😁
Busramom07 Elifff23- yani 2 defa oldum ilk oğlumda tetiklemedi ağrı da olmadı bu hamileliğimde haftya kontrolum var 37 olucaz belki yapar bilmiyorum ağrır mı
rich_mom Nst 32 34 erken değil mi ben 35 te gidicem kontrole acaba bana da bakarlar mi yoksa öncesinde nst ye bagliycz diye söylüyorlar mi gitmeden
1yenianne11 07Tugce 33 haftadan itibaren nst girdim ama çatı muayenesi hiç olmadım sancılarım sıklaşınca açıklık muaynesi oldum doğum anında o kadar