Selam kızlar,
Burada çok defa gerek vajinal gerek idrar yolu enfeksiyonu yaşayıp çare arayanların gönderilerine denk geldim. O nedenle bir kişiye bile fayda sağlarsa kardır düşüncesi ile bu gönderiyi açmaya karar verdim. Ben uzun zaman hem hamileliklerimde hemde normal hayatımda (özellikle ilişki sonraları tekrarlayan) vajinal enfeksiyon sorunu yaşadım. İdrar yollarında bir sorun yaşamadım çok şükür. 4 düşüğüm var farklı farklı sebeplerle olan. Bu 5. Gebeliğim. Şuan serklajlıyım. Ve hamileliğimin başından beri enfeksiyon korkusu yaşıyorum doğal olarak. Hele ki serklajlı olan bir çok kişide enfeksiyon kaçınılmaz malum. O nedenle Doktorum gebelik pozitif olduğu andan itibaren enfeksiyondan korunmak adına solgar markasının “Cranberry” ve “Ester C 1000 mg” takviyelerini önerdi. Bende düzenli kullandım. Daha önce 2 3 ayda bir sürekli tekrarlayan vajinal enfeksiyondan eser kalmadı çok şükür. İdrar yollarında da bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Bu takviyelere ek olarak günde 2 3 sefer çamaşır değiştiriyorum onu da ekleyeyim. Sonuç olarak daha önce kullanmadığım ilaç ve alternatif yöntem kalmamışken, bu iki takviye bana gerçekten çok iyi geldi. Sizlerde doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz belki diye paylaşmak istedim. Umarım yararını görenler olur 🙏🏻☺️