Balboncugum Bagmori bebek bakim çantalarında sepette yüzde 25 indirim var almak isteyenlere duyurulur ☺
Selim_Alparslan Arife3507 evet benim aklımda soru işareti var kumaşı falan nasıl acaba naylon kaygansa hiç kullanamam o tarz şeyleri o yüzden görerek alma taraftarıyım ama indirim güzel 👍
ATC ZehraS https://www.bagmori.com/collections/en-cok-satanlar/products/gri-anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-m000001266
busrasafak Selim_Alparslan Ben Aliexpressten aldim kuzum lequeen marka cok kaliteli ilk uyelik olunca 40 tl indirim filan cikti sansima 80 tl kargo bedava aldim dedikleri tarihte de yolladilar valla instgramda aynilari cok daha pahali 😊
Ilkheyecanim busrasafak bende ordan almayı düşünüyorum görseldeki gibi geliyor demi ürün bide hangi satıcıdan aldınızı biliyormusunuz ☺️
Bts Bende e bebekten baby&me gri ve lacivert rengi var annebebek cantasından aldım cok güzel çok begendim lacivert rengini aldım allahın kullanmayı nasip eder insalah 😍🤲🏻
Yeniievli ben efsane cumadan daha kalitelisini 99 a aldım.bi sürü bölmesi var çok kullanışlı.hatta hastane çantama sıĞmadı o sırt çantasına da kendi iHtiyaçlarımı koydum hastaneye onu da götürücem. e bebekte baktım 150 tl ydi.ben 99 a aldım