D27777 Ben ilk bebeğimde yaptırdığımda doktorum hiç bir risk olmadığını ama bu testlere güvenmemem gerektiğini ve sadece Allah’ın bileceğini söyledi 😊 hemde kadın doğum bölümünde emeklisi gelmiş ayrılmamış bir doktordu…
yeni-annelik Cananarda sizin free beta hcg sonucunuz ne çıkmıştı hatırlıyor musunuz bende düşük risk yazıyor ama yinede bu durumdan korkuyorum bende çok kötü oldum ağladım üzüldüm Allahım inşallah benimde sonuçlarım temiz çıkar tek istediğim bu 🙏🏻
dygoflz yeni-annelik fetal dna %99.9 sonuç verir size. Genstar ile görüşebilirsiniz, güvenilir bir laboratuvar.
rabisskocc yeni-annelik arkadaşımın yengesinin değerleri ikili tarama da yüksek çıktı üçlü de de aynı yüksek çıktı bebeğinin down sendromlu olabilir demişlerdi çok şükür doğurdu maşallahı var şuanlık birşey görünmüyor sürekli tetkikler altında ama yengesi sıvı falan aldırmadı varmı yokmu diye nasılsa doğurucam her türlü kabulüm aldıramam demişti
yeni-annelik rabisskocc ne güzel valla içime su serptiniz Rabbim benimde bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah değerlerim normal çıkar bana dua edin lütfen 🤲🏻
Makbulepoyraz yeni-annelik yok bu testi yaptırınca 2li 3lü test yaptırmaya gerek kalmıyor birde %99.99 doğru sonuç verdiği için yaptırıyorum
hanDan2323 yeni-annelik Yani fetal DNA oluyor bu test dolar bazlı olduğu için fiyat günden güne değişebiliyor . Bir hafta sonra sonuç çıkıyor .