sarikiz1 Kızlar oruç tutayım diyorum sonradan zor oluyor diye ama tansiyonum hep düşük çıkıyor napsam bilemiyorum siz tutacakmısınız
Nazli_kalkn01 sarikiz1 kaç haftalıksiniz ilk 3 ayın içinde iseniz sorun olmuyor diye biliyorum bizde 33 haftalığız tutmak istiyorum ama bebek şuan kilo alım gelişim sürecinde gelişimi geriler tutma diyorlar
hayalim35 sarikiz1 kaç haftalıksın? Ben 33+5 olacam oruçta doktorum tutma dedi ilk gün deneyecem niesini de söyliyim oruçta gece uyumuyoruz sabah namazına kadar öğlen uyanıp namaz kılıyorum tekrar yatıyorum taaa 4-5 e kadar 2 saat kalıyor sıkıntı olmaz inş hamile olmadığım zamanda böyle yaptım oruç tutmasam da erken kalkmicam ama tabiki tutmak riskli belki aralıklı tutarım senin tansiyon sorunun varsa tutma bnce
teacher-mom21 Benim 34. haftam doktorum kesinlikle tutma dedi son ayindasin dedi yoksa çok tutmak isterdim her Ramazan nasip oldu inşallah sonradan hepsini tutacam yine Kur’anımı okurum namazımı kilarim
ngksu Tansiyon gibi detayınız varken doktorunuza sormadan kendiniz karar vermeyin bence,ben tutmayı düşünmüyorum açlık düşürüyor çünkü beni
asli-dedeoglu Benim de Dr az önce durum paylaştı anne adayları oruç tutmanızı önermiyorum anne karnında bebek ölebilir tutmak isteyen bunu kabul etmiş olur diye ki açlığa dayanamıyorum ben de tez tez acikıyorum kötü oluyorum yemeyince tansiyonum da düşük zaten gebelikte
Ecem95 sarikiz1 geçen sene ramazanda 8 aylık hamileydim yasak demişti doktorum bebeğin gelişimi açısından riskli
huysuz__ sarikiz1 2 gebeliğimde tutmadım, bunda da tutmicam, Rabbim bu ruhsatı vermişken faydalanmaktan yanayım😍 düzenli sıvı alımı,beslenmek çok önemli, tutacak olanlar kesinlikle dr una danışmalı bu konuda tavsiye ile olacak iş değil.
Civciv53 sarikiz1 valla ben bugün kahvaltımı 1 saat geç yaptım gözüm karardı az kalsın bayılıyordum. Cesaret edemicem zaten riskli gebeyim bolca su ve ilaçlarımı saatinde içmem gerekiyor Allah tutanlara kolaylık versin 🤲🏻 Artık bende doğumdan sonra tutarım borçlarımı