teacher-mom21 34 haftam bugünde hastaneden yüzünü görmeden döndüm makat pozisyonun da bir türlü nasip olmadı ne zaman döner acaba döner mi dönmesi için ne yapmam lazım ?
ozgekader teacher-mom21 bizim kız baş geliş ama kaç kontroldür yüzünü göremiyorum umudum cuma gününe gerçi soğumada bişey kalmadı yakında canlı canlı görücem ama yinede insan görmek istiyo
yeschef-13 teacher-mom21 hamile pilatesi,yoga ve kontrollü bekleme pozisyonları bebeğin yönmesine yardımcı olur bebeğe yol gösterir
teacher-mom21 ozgekader ben de çok görmek istiyorummmm fotosu olsun istiyorum ama hiç nasip olmadı hatta içeri girince benden önce giden hastaların bebeklerinin yüzünü dahi ekrandan gördüm bir kendi bebişimi göremedim:)
ozgekader teacher-mom21 Ben daha önce gördüm tabi toplam iki kere iki tane var yüzünün ultrasonu ama artık göremiyorum mağlefes 33.haftadayız ama iki üç kontroldür göstermiyo en fazla kulak görebiliyoruz inşallah cuma görürüz inşallah sizde görürsünüz kaç haftalıksınız
Aybenar @teacher-mom21 34 oluyoruz bizde bizim kızda göstermiyor yüz görümlülüğü istiyor sanırım 😂 baş aşağı pozisyonda ama yüzü arkaya doğru dönük hep. Son haftalarda dönen bebekler çok oluyormuş
teacher-mom21 ozgekader 34 haftalık oldum bugün ve gittim yine göstermedi ben de kulağını tek görmüştüm
FatmaBK Ben 36. Haftada yüzünün yarısını gördüm. Çikolata yedim gittim. Bir de şans eseri kontrol sırasında kıpırdadı zar zor gördük 😂 başka da göremedik buna da şükür 😂
Suhiss Benimkinin de yuzu disari donuk ama rahim duvarina suratini dayamis ve arada su olmadığı için net degil 🤦♀️