Salı günü yaptırdım,geçen hafta ikili test yaptırdım detaylı ultrasonda bı sorun görünmedi kanlarım yeni alınmıştı sonuç çıkmamıştı ama doktorum bu genetik testi önerdi.Bu salı günü gittim test sonuclarım da çıkmıştı kendi doktoruma gösterememiştim ama yanımda götürdüm doktor soruyo.öncelikle arayıp bilgi aldım hergün gitmek için farklı saatleri var.belirli saatlerde yapılıyo,çarşamba günleri yapılmıyo.Kan sulandırıcı kullanıyosanız testin yapılacağı gün kullanmıyosunuz ben demir ilacı kullanıyodum ne olur ne olmaz o günki dozu almayın dediler.önce odanın önünde sıramatikten randevu işlemleri diye sıra alıyosunuz sıranız gelince içeride sekreter size form veriyo onu dolduruyosunuz vezneye 295 TL ödeme yapılıyo muayene için sıra veriliyo.Doktor eşinizle beraber gitmeyi tavsiye ediyo test sonucu varsa bakıyo bilgilendirme yapıyor.Bir alt katta kan veriyorsunuz o kanı siz kendiniz alıp tıbbı genetik labaratuvarına form ile beraber veriyorsunuz.doktor odasının bir üst katında labaratuvar.Size bı kağıt veriyolar tarihler yazıyolar o tarihlerde hiç bir hastaneye sağlık kuruluşuna giriş yaptırmayın diyolar.Kanı teslim ettikten sonra 15-20 dakika orada bekliyorsunuz kanda pıhtılaşma veya herhangi bi sorun varmı diye inceleniyo bı sorun yoksa sonuçlar 4 hafta sonra çıkıyo.doktor sonuçları almak için mümkünse eşinizle beraber gelin diyo.Bana ikili test sonucunu sordular yanımdaydı gösterdim zaten 1 değerim yüksek risli çıkmış o yüzden yaptılar.orda başka bir aile vardı doktor önerdiği için yaptırmak istediğini söylemiş oradaki doktor normalde bı sorun yoksa yapmıyoruz falan gibisinden bişeyler söylemiş ama yinede yapmışlar