Limonlukekkk Kızlar 10. Haftada bulantı kusmam durdu çok şükür bugun 13 haftalığım gün içinde ara ara midem bulanıyor halk arasında bebek kımıldamaya başlayınca bulantı gider dıyorlar doğru mu
Beybitooo Limonlukekkk ayy hiç alakası yok 17.haftamdayım bebek oynuyor ama aşırı olmasada hala akşamları kusuyorum
Mervepera Limonlukekkk bence hiç alakası yok ben hala ilaç içiyorum eskisi gibi değil çok şükür ama ilaç almadan da olmuyor dr dogum yapana kadar sürenler var dedi bana 🥲
Ceviz6550 Limonlukekkk kişiden kişiye degisir bence bende 30 haftalık olana kadar aşırı bı mide bulantısı olmamıştı hafifti beni yormayan cinste ama 30. Haftadan sonra başladı mide bulantılarım hatta ilaç kullanmaya başladım
Ahsen_ahsen Sizce bebek 4 aydan sonramı oynamaya başlıyor? Allah aşkına biraz araştırın ya bebekler anne karnında 8 haftalıktan itibaren oynarlar zaten. bizlerin hissetmesi 5 ayı buluyor sadece.
metemom_ Ahsen_ahsen halk arasında da anlatılmak istenen bebeğin hareketini annesinin hissetmesi zaten ama öylesine söylenen bir şey bana göre
Limonlukekkk Ahsen_ahsen bu ne gerginlik öfkenizi buraya kusmayın halk arasındaki tabirin kastı anne adayının hissetmesi boş yapmayın sizin eğitiminizi ikiye katlarım ben
Elif143- Limonlukekkk doktor prilam vermişti halen çok zorlandığımda içiyorum 33. Haftadayım ara ara bulantı ve kusmam devam ediyor
Mervepera Limonlukekkk banada etmedi dr zofer vermisti canım söylersen değiştirir belki ben serumla bile kustum bi ara serum takılı kolumda 🤣🤣🤭 dr kusmaması lazım falan dedi duydum 🤣🤣🤣
Limonlukekkk Mervepera Elif143- bana hiç bi ilaç fayda etmedi uzun süre hastanede yattım evde serum tedavisi aldım 10. Haftada kesildi şimdi hafif hafif tekrar başladı
Limonlukekkk Mervepera zoferı bana doktorum en kötü oldugum hastanede yattığım dönem bile önermedi canım insanlarda test edilmemiş çünkü zofer. Şu anki bulantı hafif prilama devam ediyorum bakalım
Mervepera Limonlukekkk of çok kötü rabbim kolaylık versin :( Valla benim dr kötü bise olsa zaten vermezdim kaç hamile içiyor hiç birsey olmaz dedi içiyorum birseyde olmadı çok şükür baya kullanan var 🤷🏻♀️ tabi sizin dr önermediyse içme yine
Limonlukekkk Mervepera evet zofer kullanan bi kesim var iyi düşünelim iyi olsun allah korur bebişlerimizi