Nurnisanur Selamün aleyküm kızlar hamilelikte cipsi ne sıklıkta yiyorsunuz ya da aburcuburla aranız nasıl
Melllike Nurnisanur yeniyor tabiki😂normalde çok içmem kola ama işte hamilelik olunca canı çekiyor insanın. nadirde olsa içiyorum. Cips arada sırada yiyorum hepten kesilmiyor. Arada kaçamak oluyor ister istemez.
Lavinya24 Nurnisanur ayda bir yiyorum canım çok istese daha fazla da yiyebilirim çok önemli değil bence ya canın istiyosa ye. Doktorum her şeyi yiyebilirsin önemli olan dozdur dedi
Gul_se77 Bi sıklığı yok arada sırada yiyorum 34 haftalık hamileyim hamileligimin başından beri hicbiseyi kısmadım herseyi yedim
Minigiim-vebenn52 Nurnisanur cips bir iki kez yemiştim ama paketi bitirmedim tabiki dört beş tane tadımlık kola falan hiç içmedim bir yudum almışımdır eşimin bardağından eve kuruyemiş alırdım sürekli cips yememek için tüketmeyin zararlı şimdi bişi çıkmasa bile ileride olur dnasına işleniyor sonuçta
Elo__35 Nurnisanur benim doktorum sadece çiğ et yumurtadan uzak dur diye tembihledi başkada bir şeyi kısıtlamadı canım isterse yiyorum oh yarasın 😂 yiyemediğim günlere sayılsın
Nursemom_ Az önce bi avuç yedim 😅😂😂 ilk başlarda cok dikkat ediyordum amaaan dedim sonra sakınılan göze çöp batar ye gitsin canın cektiginde kız dedim kendi kendime ama abartmıyorum ona dikkat edıyorm nefis körlücek kadar