neseli96- Ablam için yazıyorum kendim 33 haftalığım adeti bir gün geçmiş ve kan vermiş değer 28 lerde çıkmış sizce nasıl sonucu benim adetime iki gün kala vermiştim bende 75 çıkmıştı bilemedim onun için merak ediyor o da yardımcı olur musunuz
Busekrtl neseli96- Benimki adete 4 gün kala 113 tü. Belki geç döllenme olabilir mi acaba doktora sorsaydı keşke
Alpsmommm neseli96- adete 7 gün vardı kan verdim 14.10 çıktı hayırlı olsun hamile sağlıcakla kucağına alsın inşallah
neseli96- Busekrtl cuma gidecekmiş bende tekrar kan ver dedim bu sonucu da 28 şubatta almış aradan bir hafta geçmiş neredeyse kan ver bugün dedim bakalım artış olmuş mu
neseli96- Elo__35 evet evet bende öyle dedim benim de öyle oldu 75 le öğrendim ama kese görünene kadar iki güne bir kan verdim 5 binlere gelince kese göründü bıraktık kan işini
Busekrtl neseli96- Oo 1 hafta olduysa zaten baya da artar birdaha versin dediğin gibi belli olur zaten
Dmrcn Ben bir gün gecikmeyle 27 ile öğrendim 38.hafta bitiyor doktor geç döllenme dedi son adet tarihim 7 temmuzdu doktor 12si olarak hesaplamaya basladı öylede devam ettik tekrar kan versim ben kan takibi yaptım aynı hastanede olsun mümkünse
Dmrcn Dmrcn 7 hazirandı pardon sonra 12 temmuz olarak hesapladık keseye göre falan bugün mutlaka versin ama tutmuştur muhtemelen benım gibi geç döllenmedir☺️