ayanarta1 Kizlarrr bugün 16+2deyim doktora gittim cinsiyeti göstermiyor bacakları kapalı dedi genelde bunu kızlar yapar ama emin değiliz kesin bişey demeyelim dedi 😊 bunu yaşayan varmı sonrasında ne çıktı cinsiyetiniz
melike81_ ayanarta1 banada arkası dönük dedi özele gittiğim halde 15+2 ydim ordan cıkıp baska özel kliniğe gittim yarım saat içinde orda öğrendim valla 😂😂😂 dedi aha ortada nası görememiş dedi ordakide xd
ayanarta1 melike81_ neydi valla bilmiyorum ya baya baktı ama yok goremedi benim için acil değil gidip başka yere görünmedim ama bacağını kapatma hareketini genelde kızlar yapar dyeince merak ettim
Deletedmom_72 melike81_ dün bende gittim 15 haftalıkken anlamadı cinsiyeti bende doktor değiştirmeyi düşünüyorum
ayanarta1 Deletedmom_72 anlamadı demeyelim bence bazı bebekler göstermez pozisyon denk gelmezse nasıl görsün
Deletedmom_72 ayanarta1 bebeğim çok hareketliydi bcak arası da gözüktü ama ben anlamadığım içinde bilmiyorum yani bacak arası kapalı da değildi sürekli çıkıntı var diyor nedir bu çıkıntı
ayanarta1 Deletedmom_72 ilk gebelikte bende çok heyecanlydim ama nedensi şimdi rahatım öğrenirim ya diyorum 😂 zaten alışveriş için 6. Ayı bekleyeceğim
Deletedmom_72 ayanarta1 ben ilk gebeliğim de 11 haftalıkken öğrendim bu 2.gebeliğim o yüzden sabırsızım galiba
ayanarta1 Deletedmom_72 bende ilk gebelikte 12. Haftada öğrenmiştm ama şimdi hala öğrenemedim bence bu çocukla alakalı göstermeyen göstermiyor 😊