Dmrcn Kızlar dün nişanım geldi ama ne su ne sancı gelen giden yok ne kadar zaman sonra doğum yaptınızz😂
LamiyaCetinkaya Dmrcn 3 hafta sonra 🥲 37. haftada nişanım geldi, parça parça da devam etti hafta boyunca. 40+0da doğurdum
Reina Dmrcn akşam 9 da nişanım geldi, ertesi gün akşam 18.36 da doğum yaptım. Ama nişan geldikten sonra hiç durmadım hep yürüdüm, duşta çömelip 1 saat oyalandım, perine masajı yaptım. Ve korunmasız ilişki bence kesinlikle çok etkili
Dilarademiryurek Dmrcn 39. Haftada nişan geldi 40+2 de doğum yaptım hastaneye yatışım verilmişti zaten sabaha karşı suyum geldiğinde sancılarım artmıştı nişan gelip gelmemesi çok önemli değil bence
SumeyyemAli19 Reina sabahında nişanım geldi ilk oğlumda akşamında da suyun minübüsde geldi doğum gece oldu canım 😅
Dmrcn Dilarademiryurek son zamanlar sabırsız oluyo insan yaa o yüzden ısıtıyorum ki böyle bi an önce gelsin😂
Dilarademiryurek Dmrcn valla ben de öyle diyordum çünkü bebiş kanaldaydı 2 hafta öyle gezdim o baskıyla ağrıyla artık yürüyemez hale gelmiştim şükür şimdi 20 günlük olduk çok hızlı geçti 😀
Dmrcn Dilarademiryurek nişan geldiğinden beri kasılmalar cok arttı ama sancım yok gece uykusu şimdiden gitti😂
Selcennnn Dmrcn sabah nişan gece hastanede suyum geldi tam çıkış yaparken haliyle yatis yapıldı 7 saat de doğumum sürdü 😂
Dilarademiryurek Dmrcn sancılar düzenliyse gidebilirsin aslında hastaneye suyun gelmeden de doğum başlayabilir