Maviii_98 En iyi mi bilmem ama kullandığımı söyleyebilirim folidays doktor vermişti kapsül şeklinde eczacıdan bilgi almıştım naısl diye kapsül şeklinde olduğu için mide emilimi daha kolay demişti sadece içeriğindede Bi kaç vitamin daha bulunuyordu.
_Mother_ Ceren2406 temmuzdan beri folbiol kullanıyordum daha önce çeşitli anomali nedeniyle gebeliğim sonlanmıştı şuan hamileyim uzun süre folbiol kullandığım için şuan daha düşük dozda olan folidoce ye geçiş yaptım gebelik boyunca onu kullanacam
Rosegold Ceren2406 Solgar kullanıyorum trendyoldan almıştım memnunum. bazı folik asitler mide bulantısı yapıyor folicus kullanıyordum bundan önce mesela inanılmaz iştah açıyor gece yarısı uykumdan uyandırıyordu sanki açlıktan ölmüşüm gibi oluyordum mide bulantısı yapması da cabası
minikfasulyeannesii Ceren2406 Folbıol diye folik asit kullanıyorum bende geçen çarşamba’dan beri sağlık ocağındaki dktr yazdı kadın doğuma randevu aldım daha gitmedim 13 gün var bunu kullanan var mı aranız da.
Dcmavi Ceren2406 ben folidoce kullanıyorum ama hamile değilim. Doktor onu önerdi hamilelik istediğimden beri atlamadan içmemi istedi.
Ceren2406 Danıştığım ve güvendiğim bi doktorum folidays veya folbiol önerdi hangisi daha uygun fiyatlıysa onu al dedi içerikleri genel olarak aynıymış