Bts Kızlar 5 haftalık hamileyim sabah 9 da kalktım misafirim gelicek diye hazırlık yaptım evi felan süpürdüm ettim ayaktaydım sonra afedersiniz tuvalete gittim peceteyle sildiğim de yarım parmak kahverengi leke geldi ilk defa oldu bişey olurmu basına gelen varmı 😞
Aysesare Bts kahverengi leke normal değil, acile gidin ihmal etmeyin. Benimde başıma geldi hemen doktor iğne vurdu ve progestan başladı. Yerleşmeyle de alakalı olabilir bir düşük belirtisi de olabilir ultraasonda kanama alanı var mı yok mu bakması lazım
Deryakaya1802 Bts benim de ilk zamanlar böyle yoğun tempolu günlerimde oluyordu sonra çok pişman oluyordum Allahtan bi şey olmadı ama sen yine de dikkat et ilk haftalar çok önemli dinlen bol bol.
Ilkheyecanim Bts kahverengi leke önemsiz değil yerleşme kanaması olmama ihtimali var bir daha gelmesini beklemeden doktora gitmenizi tavsiye ederim bende bir damla gördüm anında acile koştum hafif düşük tehlikesi geçirmişim doktorum progestan verdi onu kullandım çok şükür bir daha olmadı. Hemen doktora görünmenizi tavsiye ederim..
ilkayksck Canım hamileliğin ilk zamanlarnda olurmuş yerleşme kanaması dıyenduydum. Ben yaşamadım ama öyle oluyormuş sanırım önmelş bıraey değil
Usakli64 Evet yorma kendini ben de ilk haftalarimda bigun yegenlerime pizza yapmistim akşam agri ve kanamam oldu cok pisman oldum yat dinlen misafir kabul etme
Aysesare Bts ne demek çok geçmiş olsun 🙏 ama siz beklemeyin bence kötü bir örnek olacak ama haftanız erken kahverengi lekenmesi olan arkadaşım gecesinde düşük yaptı 😔
Mervearas Ben 17.2 günlüğüm benim de akintim oldu kahverengi leke enfeksiyondan olmuş doktora sor yine de istersen