Kdjhjhhj Yildiz_20 ilk hamileliğimde oğlum çok haraketli değildi zatwn 16 haftada bi kipirti hissettim şuan ikinciye hamileyim kizim olcak 13 haftamda hissttim maaşallah şuan 28 haftamdayim çok oynak yani bebeğin tembel olup olmadiğina bağli😂
Busra_27_34_ Yildiz_20 19 haftalık olduk daha net hissedemiyorum çok nadir oluyor yoruluyorum ondan herhalde 2 yaşında bir kızım var kendimi dinleme vaktim olmuyor
huysuz__ Yildiz_20 14 te hissettim 2. Gebeliğimde, 3. Ye hamileyim 14 e geçtik yine gece yatarken kıpraşırıyo minicik hissediyorum
Tugcedora Kdjhjhhj benşm oğlumda 17 haftalıkken hissettim şimdi kızım olacak 26 haftalık 14 de hissettim ve acayip hareketli öyle böyle değil ☺️ Nasıl sallıyor vala vurdu mu hahha 9 aylık olunca ne yapacak bakalım 🤭
Kdjhjhhj Tugcedora valla al bendende o kadar maaşallah çok oynak şaşirmamak elde değil valla doğunca çok yaramaz olmasa bari😂
Tugcedora Kdjhjhhj benim oğlum karnımda çok hareketli değildi ama şimdi hareketli annem tersi olur diyor ama bakalım sağlıkla doğsunlar da ☺️