956733 Arkadaşlar Perinatoloji bölümüne güç bela randevu alabildim fakat detaylı usg yapılmamaktadır diyor . Peki gittiğimde neye bakılacak doktorum organ taraması istemişti . Boşuna gitmiş olmak istemiyorum. Bilen varsa aydınlatabilir mi ?
merimiri 956733 bende dün zar zor alabildim ikili test için detaylı usg yapılmamaktadır diyor bende de siz de mi ikili test için aldınız ?
Mer3459 956733 bende o yüzden alamadım bakmazlar diye yarın özele gideceğim ama burda bir postta bayan öyle yazıyorlar ama bakıyorlar yazmış ben genede ihtimale bırakmadım çünkü çok uzak o devlett hastanesi de siz şansınızı deneyin bakalım inş bakarlar
yenidenanne34 956733 oyle yaziyorsa yapilmiyordur detayli ultrason. Riskli gebeligi olanlara perinatoloji bakıyor aldiginiz doktorda riskli gebelere bakiyordur muhtemelen. Haftaniz kac ? 24 bitmeden randevu alabiliyorsaniz yeni randevu alin
miniiiikfasulye 956733 ikili test yapılır yazar detaylı ultrason yapılmamaktadır yazınca yapmıyorlar maalesef ne için aliyorsunuz
956733 merimiri hayır organ taraması için aldım randevuyu ikili testi daha önce yaptırmıştım. Açıklamada sadece detaylı usg yapılmamaktadır diyor. Siz ikili test için olduğunu nereden öğrendiniz?
Sem_ranur65 Ben gittim bana bebeğin kalbinde parlaklık var sıvı aldirmak istermisin dedi ben istemedim parlak odak varmış
merimiri 956733 yok ben öğrenmedim peritanoljiden aldım randevu şimdi siz böyle söyleyince tedirgin oldum ya yapmazlar sa diye çünkü ikili test zamanım geldi ve zar zor aldım randevu detaylı ultrason gerekir mi diye sormak istedim
956733 merimiri internetten baktığımda organ taraması yapılıyor yazıyor benim de kafamı karıştıran detaylı usg yapılmamaktadır uyarısı oldu . Siz ikili testi neden perinatoloji de yapıyorsunuz onu anlamadım. Ben hastanede kan vermiştim sadece 13. Haftamda .
merimiri 956733 bebeğin ölçümleri falan yapılacak o yüzden o bölümden oluyor dedi doktorum o bakımdan
956733 Mer3459 evet canım bana da çok uzak kendi aracımız da yok şuan hamile halimle gitmek zor oluyor otobüsle vs . Beni de şüphe de bıraktı en iyisi hastaneyi bi arayayım
956733 merimiri anladım canım hastaneyi aradım fakat ulaşamadım bölüme istersen sen de ara ve öğrenmeye çalış kendin için
956733 yenidenanne34 ben de şaşırdım kaldım zaten çok zor randevu almak canım . Şuan 19. Haftam doktorum 21-22. Haftamda yaptırmamı tavsiye etti. Hastaneye ulaşmaya çalışıyorum net öğrenebilmek için .
yenidenanne34 956733 evet cok zor alınıyor ben alamadim özele gittim mecbur insallah ulasabilirsin hastaneye