Sedef_hanim Merhaba 21 haftalık gebeyim doktorum enfeksiyon olduğunu söyledi toz bi ilaç yazdı tek kullanımlık onu kullandım ama akıntım hala devam ediyor sarımsı yeşilimsi bir renkte bu durumu yaşayanlar var mı
Hamisbayan Sedef_hanim toz ilaçlar maalesef etki etmiyor benimde vardı kaç ay öncesinden kullandım geçmemiş artmış sonra antibiyotiğe başladım yeni bitti tahlil vereceğim tekrardan kuru dut kaynatıp içebilirsin enfeksiyona doğal çözüm
rmyscmc Sedef_hanim benim hamileliğimin başından beri vardı gece onu içip idrara çıkmamaya calıs yani tuvalete gir öyle iç o idrar torbasını temizliyor bana etki etti bide ben içtiğim suyun içine limon damlatıyorum bence oda iyi geldi ama çok damlatma 1 2 damla
mervebusra Sedef_hanim akıntın yeşil ve ya sarinrenkteyse doktora tekrar görünmeni tavsiye ederim enfeksiyonunun devam ettiğinin belirtisi Rabb’im yardımcın olsun kuru dut bir yemek kaşığı bir bardak sıcak suya koyup demleyip icebilirsin ben hep onunla geçirdim şükür ama benim akıntım yoktu ihmal etme
Yasminnnnn Sedef_hanim Ne yazık ki işe yaramıyor cok toz ilaçlar bende tahlil verdim çıktı Enfeksyon ve akıntım.hic bir şekilde yoktu yinede çıktı Enfeksyon antibiyotik hap yazdı 10 gunluk kullanip tekrar tahlil yapicam