Ecem0707 Merhaba arkadaşlar dün doktura gittim regl olmamıştım doktor duphastan yazdı regl olmam için yumurtalıklarım hiç gelişmiyor Muş napa bilirim dokturum haftaya Çarşamba günü gel dedi iğne yazayım dedi aşılama için ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan var mı varsa yardımcı olur musunuz.
YesimAykut Ecem0707 benim de öyle canım yumurtalarım büyüyüp çatlamıyor, iğne ile büyütüyor doktor sonra çatlatma iğnesi yapıyor sonra aşılama, umarım tutar🙏😌
Nurklcc Ecem0707 canim Corek otu Bal tarcin oneririm adettin 2.gunu basla sabah aksam ye internetten tarifine bak 10 gun kullancakssin
Ecem0707 YesimAykut inşaallah yumurtalıklarım büyük aşılama da tutur ikinci kez olucak aşılama ilk hapla buda iğneyle olucak Rabbim yüzümüzü güldürsün🤲🏼🥲
YesimAykut Ecem0707 amin inşallah canım ben 3 kez aşılama yaptım 2 hapla 1 iğneyle, artık tüp bebeğe geçeceğim
YesimAykut Bbk88 iyiymiş canım senin, bu ay yeni bişey deneyecekmisin, ben soğan kürü yapıyorum incir yiyorum, keçi boynuzu pekmezi içiyorum bakalım sebepsiz benim tüp bebeğe kadar değerlendirelim doğal yöntemlerle dedik😌
_b-e_ Ben pcos hastasıyım duzenlı sekılde 10 kılo verdim dıyetısyenımın ve doktorumun kontrolü ıle folık asıt ve glıfor kullandım bırazda spor yumurtalarım gelıstı hatta kendılıgınden catladı suprız bır sekılde 6 haftalık hamıle olduğumu ogrendım suan 11+3 deyiz uygun beslenme doğru ilaç ve guvenılır bır doktor bu tur hastalıklara kesınlıkle çözüm
Gul-demir Foliborn myforce kullanın sonuca inanamayacaksınız.8 yıllık evliyim 3 ay kullandım hamileyim
Bbk88 Gul-demir şimdi söylediğinize baktim içeriğine aynı içerikli vitamin kullanıyorum 3 ay olacak inşallah bana da fayda sağlar
Bbk88 YesimAykut canım ben şimdi hazirana kadar ilaç tedavisindeyim eğer kalamazsam catlatma yumurta takibi yapılacak soğan Kuru iyiymiş evet doğal yonnetmelerle dene canım olmadı tüp bebek hayırlısı olsun canını sıkma iki onstagramda ki arkadaşım tüp bebekle hamileler şuan 🙏
YesimAykut Ebru-gundo özele de gittim, gazi üni hastanesine de gittim, şehir hastanesine de gittim genelde aşılama yaptılar yumurta büyütüp ama olmayınca olmuyor