ulkuerdogann GulistanMelek normal doğum da tattım sezeryan da ikisi de zor evet ama evladını kucağına alınca tüm acılar geçiyor 17 gün oldu bugün yanımda kimse olmadığı için iki çocuğumla ben ilgilendim evimin işi çok iyiyim
ulkuerdogann Artemis01 hayır olmadı sadece bir iki gün başında ve sonunda yanma hissi vardı sonra o da geçti
Dilaramerlll ulkuerdogann öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah ♥️ benim sorum şu ameliyattan hemen sonra mı başlıyor kanama ve ameliyata girerken vs depend giymemiz gerekiyor mu benim de sezeryanima az kaldı da aklıma bu soru takılıyor şimdiden teşekkür ederim cevabınız için ♥️🌸
ulkuerdogann Dilaramerlll teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah evet ameliyat sonrası oluyor kanama zaten sizde sonda oluyor 4 saat kalkmıyorsunuz kalkınca da ben Depend götürdüm hiç kullanmadım terletir diye kullanma dediler hasta bezi verdiler
Hopyymom Ebks doğumdan sonra odaya gidince anestezinin etkisi geçmeye başlayınca biraz ağrı oluyor ama ağrı kesici falan yapıyorlar onunla hafifliyor ilk ayağa kalkıncaya kadar büyün ağrı sonrası günden güne geçiyor ağrılar
ulkuerdogann Ebks çok bi Ağrı olmadı eve çıkınca normal de 48 saat kalınıyor ben imza atıp 24 saat de çıktım 17 gün oldu bugün normale dönmesem de ağrım yok kendi işlerimi yapabiliyorum
Hopyymom Dilaramerlll evet uyuşukluk geçipte üstünüzü değiştirdiğinizde giyersiniz ben öyle yapmıştım
ulkuerdogann Minen ameliyat sonrası bastırmayı diyorsan 4 saat torba duruyor o ağrı yapmıyor kanamaya bakmak için bastırdığı 1 2 dk bişey dayanılmaz bi acı da değil öyle benim canım tatlıdır mesela
ulkuerdogann Damlaabedir ya bende bilmiyordm oğlum da yok du öyle bişey 2 buçuk sene önce ben kiloluyum Biraz ondan giydirdiler diye düşündüm ama bekleme yerinde zayıf biri vardı onda da vardı Çorap
Kaderalya Damlaabedir bende ilk defa duydum birisi açıklayabilir mi bilen birisi nedir bu corap her sezeryan da oluyor mu ben 6 sene önce genel sezeryan oldum çorabı bırakın giymeyi hiç görmedim bile