Minigiim-vebenn52 Seda_nur4760 suan kullanıyoruz sağlık ocağından aldım ama doktora gidince başka isticem
Minigiim-vebenn52 Seda_nur4760 başından beri kullanıyorum ben bir buçuk aylık Ama yorumlarını okuyunca beğenmedim ocean varmış daha temiz içerikli sorucsm özeldeki doktora eğer devam et derse monovite devam ederim Siz kullanmadınız mı
mineoksuz11 Ocean kullanmıştım kızımda sağlık ocağının verdiğini önermediler şimdi kendime de aldım kullanıyorum eczaneden alabilirsiniz
Minigiim-vebenn52 mineoksuz11 bugün özelde doktora gittim canım doktor monoviti kullan bişi olmaz ha daha iyi içeriği olanlar varmı var dedi ama bitince onlaea geçeriz dedi şuan kullanmaya devam ediyoruz
mineoksuz11 Minigiim-vebenn52 geçen kan ilacımı falan hepsini toplu aldım o yüzden bilmiyorum tekli fiyatını sormadım
mineoksuz11 Minigiim-vebenn52 anladım tabi sormakta fayda var bende ilk doktorumun verdiğini kullandım pek bir değişiklik olmamış değerlerimde tabi bu kişiden kişiye değişir de ondan da değiştirdim birde Ocean fısfıslı olduğu için kızıma da kendime de kullanmak daha kolay geldi
Minigiim-vebenn52 Seda_nur4760 içeriğinde paraben var diye kullanmak istememiştim ben ama özeldeli doktoruma sordum bugün dedi komple bir anda kafaya dikmiyor ya damla damla veriyorsun sonuçta bişi olmaz o bitsin başka damlaya başlarız dedi