biranne__ Minik122020 Canım kana gerek yok doktora randevu al bende 9 gün gecikmeyle öğrenmiştim hamilesin belli son adet tarihin kaçtı
aymir_46 biranne__ merhaba kardeşim benimde bugün 9.gün gecikmede 7.günde kan testi negatif çıktı siz direk 9.günmü öğrendiniz öncesinde test yapmışmıydınız acaba🌺☺️
tamamdanolmuss Minik122020 hayırlı olsun, bel ağrısı regl olcakmış gibi ağrı normal canım 🥰 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşallah
biranne__ Minik122020 hm 5-6 haftalık faln olmalı sen direk randevu al canım anca düşer kalp atışını da duyarsın belki keseyi görür doktor
minikfasulyeannesii Minik122020 Bende 9 gün geçince yapmıştım ve bundan silik çıkmıştı hayırlı olsun Rabbim evlatlarımızı sağlıkla sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin amin🌸☺️
biranne__ aymir_46 direk 9. Gün öğrendim canım erken gebelik testi al ondan yap benim bya belirgin çıkmıştı hiç silik degildi ama normal olabilir bazı gecikmeler yinede bekleyin isterseniz iyicene
biranne__ Minik122020 illaki bulursunuz merak etmeyin zaten daha erken bişi olmaz geç kalmazsınız yani bakın sürekli ve alın randevusuz kabul etmezler
aymir_46 biranne__ bekliyorum bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız sende dua edebilir misin canım hamile duası kabul olur Hacer kızı ayşe adına dileğimizin duamızın hayırlı sonuçlanması için☺️💕🤲
biranne__ aymir_46 ederim canım hamilesin zaten pozitif düşün bebeğin de iyidir inşallah rabbime emanet o korur
aymir_46 biranne__ Yaaa çok duygusalım hamileleri görünce direk ağlıyorum sizde böyle diyince içim içime sığmıyor gibi inşallah sağlıkla tutunmuştur🥺💕🥲