Hatice4200 sutlukahve_ ben kürtaj oldum 2 adet gördüm önce kontörler gittim parça vs birşey kalmamış sonra hamile kaldım kürtajdan sonra çabuk gebe kalınıyor diyorlar yinede bilmiyorum 🤷
sutlukahve_ Hatice4200 inşallah bende pazartesi kontrole gidicem doktora sorarım ne kadar korunmalı diye bikac ay beklemeyi düşünüyorum zaten rahim toparlansn
Fattmasevinc Baharctn evet kürtaj olduktan 30 gün sonra regl oldum. Regl olduktan 1.5 ay sonrada hamile kaldım. 32 haftalık şimdi bebeğim
Altin23 pinaarrylmz sıfırlandı çoktan. 2 ay olmadan sıfırlanmıştı 2 kere de ilaç kullandım ama olmuyor anlamadım
Patito__ sutlukahve_ beklemekde iste tamda buyuzden vucut duzene girsin diye bnce bekleyin cnm acele etmeyin bu arada da kan pihtilasma testinizi yaptirin bnce
sutlukahve_ Patito__ zaten bikac ay bekliycem toparlanmak için ama doktor 6 ay dedi çok uzun geldi bana o testi nasıl yaptırıyorsun pazartesi randevum var doktora ne demem gerek
Skck sutlukahve_ benim doktorum kürtajdan 1 ay sonra kontrole çağırdı için temiz diye baktı herşey normal kalabilirsin dedi 3 ay dinlenme öneriyorum normal de ama bir kere adet olup gebe kalabilirsin dedi
sutlukahve_ Skck benimki de 6 qy dedi ama çok uzun benim için pazartesi başka bir doktora randevu aldım birde ona sorcam