Svmatsvn Annetubis Tahmini tarih 22 Mart ama doktorum her an gelebilir dedi heyecanla bekliyoruz 🥰 sizin tarihiniz belli mi sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🫶🏻
13Gamze08 Pamuk evet biliyorum seni az çok Dilerim Rabbim bugunleri tebessümle hatırlatır ilerde size 🥰
Damlaalyz 13Gamze08 benim 2. Çocuk sezeryan olacak ilki sezeryan olduğu için hatta sabah gün almaya gideceğim bakalım 2 hafta sonraya verecekti 20 Mart gibi en son öyle demişti doktor
Imfero Denizbllt antibiyotık mi kullandınız ben de bugün enfeksiyondan dolayı doktor verdi de korkarak kullanıyorum
Denizbllt Imfero evet antibiyotik kullandım. Çekinmeyin kullanın düzenli bi şekilde bebeğe zararı yok. Ama enfeksiyon bebeğe büyük zarar veriyor Allah korusun
ElaEge Imfero birlikte bekleyelimmm tek geçmiyor cinsiyeti ne bebişin nasıl gidiyor her şey yolunda mı
Nilaz47 Menisaa benim erken doğum riski var önceki doğumum sezeryandı bir haftadır erken doğumu önlemeye çalılıyoruz
Menisaa Nilaz47 rabbim yardımcınız olsun artık bu saaten sonra doğsa bile hiçbir sorunu olmayacaktır inşallah