Miracleee Pamuk benimde 14 haziran ama 7 den hesaplıyorum. Başından beri 1 hafta farkımız var. Ovulasyonum erken olmuş ☺️ doğum için bu hafta veya haftaya bekliyoruz herkes için saglikli kolay doğum diliyorum.
Azra8Engin tatlibebegim_ 29. Haftada gittik 32 de gideceğiz haftaya salı yada çarşamba. Şu anlık birsey demedi ama benim yalancı sancilarim başladı. Haftaya nts ister diye düşünüyorum
Duygu-ust Aysll33 cinsiyeti erkek hamilelik baya zor geçiyor serklajlıyım bide idrar enfeksiyonu oluyorum belli sürelerde antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum. Bu aralar ağırlaşmaya başladım ağrılar batmalar oluyor. Sizin cinsiyet neydi nasıl geçiyor
Aysll33 Duygu-ust benimde erkek bebek bnde aynı şekil.serklajli olduğum için genelde uzanıyorm yoruldugum zaman agrilarm oluyor çoğu gitti azı kaldı hayırlısı bakalım
Duygu-ust Aysll33 inşallah bebişlerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza alırız ☺️ serklajı kaçıncı haftada olmuştunuz, enfeksiyon sizde oldu mu hiç
Yildizzd EmirAsafMomm Aynıyız cinsiyet belli oldu mu sizin benim küçük diye daha bakmadılar bile ya 🥲