Esraabbaa Kızlar dün post açmıştım yarına sezeryan saati verildi diye. Akşam hazırlandım ettim 1 de yattım 1.38 de suyum geldi hastaneye geldim devam ediyordu gelmeye yatış verdiler direk zaten. Açılma geldiğimde 1 parmaktı az önce kontrol edildi ilerlemiş dedi ama cm söylemedi rahim ağzın da yumuşamış dedi. 5 saat oldu geleli inşallah bundan sonrası hızlı geçer dua edin lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
BirazbundanBirazondan1 Esraabbaa zaten sezeryan olacaksınız neden bekletiyorlar. Acil olarak sezeryana alsunlar. Bende sezeryan günü aldığımın ertesi ş gün Benimde suyum gelince acil sezeryana girdim. Doktorum hiç bekletmedi beni
elmaelmaelma Esraabbaa benim de planlı sezaryenden 24 saat önce suyum gelmişti ilk doğumda ama yine de normal doğum olmadı. İnşallah sizin açılmanız güzel ilerler. Ne şekilde olursa olsun hayırlı bir doğum olsun, sağlıkla kucağınıza alın 🙏🌸
2bebek1 Esraabbaa coook hareket edin çömelme squat merdiven çıkma duş alma imkanınız varsa hastanede duşa girin umarım cok güzel sizin ve bebeğiniz için sağlıklı bir normal doğumunuz olur
Mutlucuk Ne güzel sezeryan olmaktan kurtulmuşsunuz Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu bize de nasip olsun sağlıkla kolaylıkla normal doğurmak mücizesini 🥰🙏
Esraabbaa Mutlucuk gece 2 gibi hastaneye gittik sabah 9.30 gibi ağlıyordum beni sezeryana alın diye 😂 doktor ikna olsaydı sezeryan olmuştum tabi onun da sonrası zor yaşamadım bilmiyorum ama valla herkes için hayırlı doğum neyse o olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻