Enfal_06 ilaydamom_ aynen canım insan dikkat ediyor inşallah sağ salim kucağımiza alırız rabbim istiyen herkese nasip etsin
ilaydamom_ yeschef-13 neanladinyurdagull M-Urass_Mom biranne__ cok saolun kızlar içimi rahatlattiniz 🙏🌸 Fulya1993
neanladinyurdagull ilaydamom_ Kuşu ağzına alıp sokmadığınız,kakasıyla oynamadığınız surece birşey bulaşmaz ellerinizidr yıkayın.İlk gebeliğimde de çocuğum bebekkende köpekli evde büyüdük bizimle yatıp kalkıyordu aşıları vs herşeyi tamdı bor sorun yaşamadık
M-Urass_Mom ilaydamom_ Evimde hem kedim hem de köpeğim var. Hiçbir şey olmaz. Gidip dokunmayın, kafesinden saldırmayın (üstünüze vs konmaması için yoksa onda da sorun yok) hiçbir şey olmaz.
biranne__ ilaydamom_ bişi olmaz canım benimde annemlerin 3 tane kuşu var heryerimize konuyorlar geziyorlar evin içinde bi sorun yaşamadık hiç hasta olsalar bile sana zararı olmaz
Fulya1993 ilaydamom_ kuş en zararsız hayvan hiç bişey olmaz merak etmeyin benim de var tüp bebek sürecinde sormuştum doktor böyle demisyi
Gulcan0643 Fulya1993 bilinenin aksine kuşlarda daha çok parazit oluyormuş gebeliğimin başında evde kedi ve kuşumuz vardı veterinerimiz söylemişti kedimiz hala bizimle fakat kuşumuz maalesef öldü
Muratseyma2015 Bende 19 haftalık hamileyim 4 yıldır beslediğim köpegim ve kuşum var hiç birsey olmadı valla 🌸
ilaydamom_ Muratseyma2015 canım uzun zamandır evde olan bir evcil hayvan olsa zaten böyle tedirgin olmazdım yeni sahiplendiler
Muratseyma2015 ilaydamom_ ama kuş bu sonuçta kedi köpek degil ki sürekli takıpli aşişi olsun kuşun herhangi aşi takipi yokki sağlıklı olması için temiz kafes olması gerekir en fazla
Fulya1993 Gulcan0643 ama dışarı ile teması olan kuslarda vardır bugüne kadar hiç duymadım inanın ki küçüklüğümden beri muhabbet kuşu beslerim