Mucizemibekliyorum41 Kızlar ben hala öğrenemedim 15+3′m ama hala sadece kıza benziyor ama net değil diyip duruyorlar hep sırtı dönük neden acaba
BarlasTimurunAnnesi Mucizemibekliyorum41 hamile kaldığınız yaş ve ay nedir acaba Çin takvimine bakayım merak ettim 😂
Yeni1gebelikkk Mucizemibekliyorum41 ben 13 de gittiğimde göstermedi ,15 de gittim kız dedi ama tabi ki kesin değil , detaylı ultrason da artık kesin olarak öğrenirim herhalde
biranne__ Mucizemibekliyorum41 sırtı dönükse göstermiyor demektir bu beklemelisiniz çikolata yiyin ultrasondan önce ben 15+5 te öğrendim kesindi Erkek ve pipisini bile gördü
Mucizemibekliyorum41 Ellove ya masaAllah demek ki kız çocuğu öyle geç gösteriyor sağlıklı olsun da en önemlisi o kızım olmasını da çok istiyorum zaten 😍
Mucizemibekliyorum41 Ellove demek ki pozisyonu musaitmis bizim ki hep arkasını dönük şekilde duruyor yüzünü bile gormuyoruz
Deletedmom_72 Ellove AA ne güzel erkenden öğrenmişsin bende kız istiyorum hayırlısıyla ama doktorum sürekli bir çıkıntı vr diyor 15 haftalığım bakalım