elmaelmaelma aslanbeyy video verilmiyor, fotoğrafları mail olarak iletiyor. Ben cumartesi gittim, ücret 2200 liraydı.
Rabiul Mehlika26 benim doktorum yönlendirme yapacaktı ben buldum bir tane iyi bir doktorsa gideyim dedim hemen Aytül mü dedi evet dedim tabi çok iyi bir doktor dedi cumartesi gününe randevu aldım forumda da çok sordum herkes çok memnun şişlide Aytül çorbacıoğlu 3 bin tl nakit fiyatı
Ezgimsiii ilaydamom_ kendi kliniği var orada hizmet veriyor. İnternette adresi falan yazıyor ismi aratınca. Numarası da 0541 805 80 96 fiyat olarak ta bir çok yere göre uygun. 2200 tl.
GulcanMentese054 Mehlika26 Sakaryada var. Serdivan cadde 54 konumu. İnstagramdan da bakabilirsiniz İlker Ali Çerçi çok memnunum ben 1800 TL ücreti
ozlemyldz1 GulcanMentese054 detaylıda fotoğraf veriyormu size ne kadar sürüyor muayenesi bnde gitmek istiyorum ilker ali çerçi ye de 3 hafta snra gderi
Gizem96 Mehlika26 prof.dr. Ali Ekiz ilk gebeliğimde de ona gitmiştim yine ona gideceğim fiyat olarakta iyi kibar bir doktor herşeyi çok güzel açıklıyor
Ezgimsiii aslanbeyy 1 adet foto verildi. Diğer fotolar ve raporlar hemen mailime gönderildi. 2200 tl ücreti