burhanaltintop 6+4 günlük dün kalp atısını falan duyduk bi sorun yoktu 1 ay sonra gel dedi. 1 ay sonra ne yapılıyor ikili test mi?
ATC burhanaltintop ilk zamanlar ay da bir çağırıyorlar canım hemde 12 haftalık falan olucaksın o zaman onu da yaparlar büyük ihtimal 😊
Hatunnn burhanaltintop canm rutin aylik muayene icin cagirmistir sonrasinda detayli icin randevur olusturur. Detayli ucretli bi test doktorun kendi yapmiyorsa bi uzmana yonlendirecektir
Aliiss burhanaltintop 12. Haftalarda yapılıyor o test eğer istanbuldaysan ve özele de gidiyorsan 200 den aşağı fiyat duymadım 💁🏼♀️ Ama eğer sorun çıkarsa da bebeğini aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma derim ben yaptırmadım 🤗
Elizveannesi burhanaltintop kese, bebek, kalp atışı görüldüğü için rutin aylık muayeneye çağırmış. 10 haftalıkken 2li tarama testini yapmaz. Muhtemelen 10 gün sonra bir daha gel dicektir.
burhanaltintop Rslbse 10 haftalık olcak 10 haftada yapılıyor mu bu test? Bir de özele gidiyorum ekstra ücret alınan bi test mi
sevil87 burhanaltintop 11-14 haftalarda yapılıyor. hastaneden hastaneye çok değişiyor fiyatlar 80 tl muayene +220 ikili test için verdim
Emell burhanaltintop 11 de yapiliyor. Eger gelisimi 11 e tamamlanmis olursa cunku cok belli olmuyo o zaman yapacaktir. Garanti olsun istiyorsan 1 hafta daha geciripgidebirsin
Denizanne Sibeleymen ben ikili teste 155 tl para verdim standart bi kan alımı değil bu ayrı bi işleme tabi tutuluyor kan. O yüzden normal kan alım ücreti değil. 😄 ya da ben kazıklandım
Bsrakzmn Aliiss ben bebeğimi aldırmayı düşünmüyordum ama bence düşünceniz yanlış sonuçta herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor nasıl bir bebek olucak eğer bir riski varsa biz nasıl annelik yapmalıyız bence önemli😇🙏🏼
Aliiss burhanaltintop amniyosentez alınıyor öncelikle bu testlerde yanılma payı çok yüksek olduğu için onda da sorun çıkarsa alıyorlar
031965 İstersen sen 12. Haftanda git iki kere ard arda gidip muayene parası vermemiş olursun. Ben 130 tl verdim ikili test için
Nnazli1996 burhanaltintop 11 14 haftalar aradi yapılıyo canim ikili test ben muayne 130 tl veriryorum ama ikili test 578 tl verdm istanbulda centralhospital gidyorum
BaranBeren Nnazli1996 merhaba bende iki hafta sonrasına gün aldım sağlık sigortası geçmiyor dediler fiyat olarak ta 300 küsür dediler niye 578 aldılar sizden merak ettim
Emell burhanaltintop canim oncelijle ac tok farketmeksizin gidiyorsun. Once ultrasonla nasal bone (burun kemigi) olusmus mu diye kontrol edip ardindan ense pilisini kalinligini ölcuuor. Sonra kan veriyorsun kolundan. Kan ve bu doneleri kombinleyip sistem sana bi risk orani veriyor